Mijn eerste sexadvertentie

Mijn eerste sexadvertentie

Dit is mijn eerste sexadvertentie. Ik heb hem geplaatst, omdat ik geen relatie (meer) heb, maar toch wel regelmatig sex zou willen. Dus ben niet per se op zoek naar een serieuze relatie, wil dat er meteen bij zeggen. Met mijn ex had ik tot het einde van onze relatie steeds minder sex en het laatste jaar zelfs helemaal geen sex meer. Met deze sexadvertentie hoop ik een man te vinden die me binnenkort heerlijk kan laten genieten en het niet erg vindt dat ik best wel wat geluid maak tijdens het sexen. Voor mijn ex was dat namelijk een afknapper, hij wilde dat ik me stilhield en schaamde zich als ik het uitgilde tijdens een orgasme. Dat dus nooit meer! Ik wil echt een man die me m’n gang laat gaan en me lekker wat oerkreten laat uitslaken als het bevalt in bed. 🙂 Wat ik lekker vind om te doen? Massages, samen badderen, langdurig kussen, allerlei standjes uitproberen en vooral geen taboes in bed. Tevens sta ik open voor anaal en hoop je dus ook lekker in mijn kontgaatje te gaan voelen. Mijn ex vond dat evenmin fijn. Hij zei dat een kontgaatje daarvoor niet is bedoeld. Maar ik weet uit ervaring (heb een anaalvibrator) dat het juist enorm lekker is om daar verwend te worden. Dus kom maar op zou ik zeggen en laat me vooral weten wat je zelf ook allemaal geil vindt tussen de lakentjes, want het is een spel voor twee, niet alleen mijn eigen spel, natuurlijk! O ja, ik hoop ook dat je het niet erg vindt dat ik af en toe ook interesse heb in vrouwen. Mijn voorkeur gaat primair naar mannen, dat wel, maar af en toe kriebelt het toch ook wel heel erg als ik een leuke vrouw zie. Met deze sexadvertentie hoop ik een open-minded man / jongen te vinden die mijn wensen en gevoelens respecteert en het fijn vindt om elkaar de komende tijd op een zeer geile manier te gaan leren kennen. Geen taboes, maar wel oneindig veel genot, want dat zouden we toch niet willen mislopen?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Logo